Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, dhe asistenti i tij, Nezir Ismaili, janë kërcënuar sot në zyrën e tyre.

Mediat në Kosovë bën me dije kansoja ka ndodhur në zyrë dhe lajmi është konfirmuar dhe nga zëdhënësja e Policisë së Prishtinës.

Sipas Florie Ahmetit, kërcënimi ka ndodhur sot në orën 11:00 dhe për këtë gjë bëhet me dije se kanë nisur dhe hetimet.

“Sot rreth orqa 11:00 në stacionin policor Qendra është iniciuar një rast “Kanosje ndaj personit zyrtar”. Rasti ka ndodhur në rrugën “UÇK” në Prishtinë, në objektin e Komunës, Me rastin po merren njësitet kompetente” është shprehur zëdhënësja e Policisë.