I dashur Babagjysh! Unë kam një baba të tërbuar / letra e rrallë e 7-vjeçarit

Letra e një vogëlushi 7-vjeçar të rritur në një familje me dhunë ka prekur mjaft zemra. Ai i ka shkruar një letër shumë prekëse babagjyshit, ku tregon historinë e tij të trishtë dhe përveç librave, fjalorit, orës dhe busullës, ai i kërkon babagjyshit edhe një baba shumë të mirë. Ja çfarë shkruan në letër fëmija i quajtur Blake

I dashur Babagjysh
Ne u detyruam të largoheshim nga shtëpia, pasi babai im ishte i tërbuar. Ne duhej të bënim të gjitha punët, dhe babai mori gjithçka që dëshironte.

Mami tha se ne duhej të largoheshim në një vend më të sigurt, ku nuk do të trembeshim. Jam akoma nervoz.

Nuk kam dëshirë të flas me fëmijët e tjerë. Do të vish këtë Krishtlindje? Ne nuk kemi asgjë këtu. Mund të na sjellësh disa libra, një fjalor, një busull dhe një orë. Gjithashtu dua një babi shumë shumë shumë të mirë. Mund ta bësh këtë për mua

Presidentja dhe CEO e strehës SafeHeaven, Kathryn Jacob thotë se letrën e kanë publikuar në rrjete sociale sepse duan të ndërgjegjësojë për dhunën në familje. Tani, disa nga dëshirat e fëmijës janë realizuar. Të gjithë dhuratat që kërkoi iu siguruan nga njerëzit e komunitet.

18 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.