PD ‘shpall’ fitoren: Fotoja jonë me molotov doli më e mira nga Reuters, por edhe vjet kishim atë me miell (Për të qarë apo për të qeshur?)

Partia Demokratike është parti serioze dhe për këtë nuk ka më dyshime. Protestat lodhëse e të mundimshme tashmë janë një kujtim i largët, por me mbresa që nuk të ikin kurrë nga mendja. Siç thotë edhe populli, mundi dhe lodhja shpërblehen e kështu ka ndodhur edhe me demokratët.

Megjithëse nuk arritën dot që të ndalonin zgjedhjet e 30-qershorit, ata kanë arritur të fitojnë zemrat e ndërkombëtarëve përmes një fotoje, e cila pasqyron klimën e protestave. Një moment, kur policia përgjigjet me gaz lotsjellës ndaj shashkave dhe molotovit të protestuesve është përzgjedhur nga agjencia “Reuters” si fotoja më e mirë e Shqipërisë për vitin 2019.

Megjithëse merita është e fotografit Florian Goga, dhe jo e PD-së, zyra e shtypit në selinë blu, nuk ngurron që t’a shpërndajë duke theksuar se edhe vitin që kaloi, Reuters zgjodhi një foto të opozitës për të pasqyruar vitin 2018 në Shqipëri, e që është momenti kur deputetët hodhën miell ndaj kryeministrit Edi Rama.

18 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 11. Hey there, I appreciate you posting great content covering the topic Sports Betting with full attention to details and providing updated data. I believe it is my turn to give back, check out my website xrank.cyou for additional resources concerning the topic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.