Kryetarja e Bashkise Shkoder Voltana Ademi, njeheresh edhe Kryetare e Shoqates se Bashkive, ka bere publike shqetesimin qe vjen per situaten politike ne Shqiperi edhe nga Kongresi i Autoriteteve Vendore ne Strasburg.

Ne nje interviste per mediat, ajo ka treguar edhe shkresen zyrtare qe ka mberritur ne Shqiperi nga Strasburgu ku tregohet qarte edhe situata shqetesuese qe ekziston ne vend pas zgjedhjeve te 30 Qershorit.

“E nderuar zonjw, une do te doja tju falenderoja ju ne lidhje me shkresen derguar kongresit me 14 Gusht per problemet e zgjedhjeve vendore te mbajtura ne Shqiperi me 30 Qershor.

E konsideroj, bashme me Presidentin e Dhomes se Aurotieteve Lokale, si shqetesuese situaten politike ne Shqiperi dhe tashme eshte vendosur qe te vijohet me nje vizite te nivelit te larte nga Kongresi ne Shqiperi ne vitin 2020” shkruhet ne letren derguar Zonjes Voltana Ademi.