Forcat Renea kane bllokuar Shkodren. Burime per eetimes bejne me dije se forcat Renea te Drejtorise se Pergjithshme te Policise se Shtetit kane bllokuar hyrjet dhe daljet e qytetit.

Nje postobllok eshte ngritur ne kryebushat, ku forcat Renea po kontrollojne te gjitha mjetet qe kalojne ne kete aks rrugore, kjo ne baze te informacioneve qe uniformat e policise kane marre per persona me rrezikshmeri te larte qe mund te qarkullojne ne kete aks rrugore.

Nuk ka te dhena per rezultate te operacionit te ngritur nga Renea gjate dites se sotme ne Shkoder megjithate burimet bejne me dije se informacione zyrtare pritet te jepen gjate se shtunes. /eetimestv.com/