Gjykata vendos per familjen Hasanaj nga Kopliku

Gjykata e Malit te Zi ka dhene vendimin per familjen nga Kopliku te cilet akuzohen per vrasjen e policit malazez.

Të dyshuarit për ekzekutimin e Lekoviç janë lënë 30 ditë në paraburgim. Kjo u bë pasi shtetasit shqiptarë Luan, Lulzin dhe Nure Hasanaj u dëgjuan në Gjykatën e Lartë të Podgoricës nga një gjykatës hetues.

Propozimi i Prokurorisë së Lartë të Shtetit për të urdhëruar ndalimin e tyre u pranua.

Shqiptari Luan Hasanaj vrau Lekoviç javën e kaluar dhe u përpoq ta vriste në paraburgim kolegun e tij, Aleksander Kilibard.

Pas kësaj, policia arrestoi në flagrancë tre shqiptarë, nënën e moshuar Nure Hasanaj 67 vjeçe dhe dy djemtë e saj Luan 43 vjeç e Lulzim Hasanaj.

20 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.