Gazmend Bardhi ka reaguar pas denimit te Ervin Salinjanit nga Gjykata e Tiranes. Bashkëpunëtorët e tij janë anëtarët e bandës së Lushnjës. Mbajeni medn këtë që po ju them. Në momentin që zotëria do të dalë në vetting do të shikoni se kjo që po them është e vërtetë. Sot Salianji nuk u dënua nga drejtësia por nga një anëtar I bandës së Lushnjës.

I garantojmë të gjithë qytetarët që ky vendim për dënimin e përfqësuesit të opozitës, Salianjin dhe gazetarin Jetmir Olldashin nuk nan dal në luftën kundrjet krimit të organizuar porn a bënë më të fortë.

Ky është një fakt i mirënjohur. E ripërsëri se Artan Gjermeni në momntin e parë do të dalë në veting do të shikoni se është është anëtar u bandës së Lushnjës. Sot Salianji është dënuar nga banda e Lushnjës sepse sulmoi bandën e Agron Xhafajt.

Ky shtë një fakt për të cilin opinion publik e di. Artan gjermeni përveçse ëhstë anëtar militant I PS-së është edhe pejsë e Lushnjës. Sot është bërë bashkë banda e Lushnjës me atë të Xhafaj. Ky dënim është rikonfirmim i kësaj aleancë.