Asnje Bashki nuk ka sjelle dosjet e plota te demeve te termetit ne territorin e Qarkut te Shkodres.

Nje fakt i tille eshte pohuar nga Prefekti i Shkodres Cesk Millja, i cili i kontaktuar me telefon nga eetimes ka pranuar se pervec shkreses se sjelle nga Bashkia Shkoder ku jane bere publike demet, asnje dosje tjeter nga Bashkite respektive nuk ka mberritur ne prefekturen e Shkodres.

Prefekti Millja eshte shprehur, se vete bashkite kane ekipet e tyre te emergjencave civile dhe sjellin te plota dosjet ne Prekturen e Shkodres te ku jane me pas ekspertet e ketij institucioni qe shohin ne detaje te gjitha demet por deri me tani, asnje dosje e plote per objektet e demtuara nuk ka mberritur ne institucioni ne Prefektures se Shkodres.

Bashkia Shkoder te premten me nje shrkese publike drejtuar intitucionit te Prefektures dhe Qeverise Shqiptare beri nje raport te demeve nga termeti ne Bashkine Shkoder ku rezultojne te pabanueshme 35 objekte, megjithate duket se kjo cesthje do te ngelet vetem ne leter, pasi sic pretendon Prefkti Millje ska asnje dokumentacion per keto objekte te cilat pretendohet se jane te pabanueshme / eetimes /