Të shtëna me ar.më zjarri, mbetet i plag.osur një person

Të shtëna me armë janë dëgjuar në zonën e Klosit në Matit ndërsa raportohet paraprakisht se ka mbetur I plagosur një person.

Ende nuk janë bërë të ditura shkaqet dhe rrethanat e ngjarjes si dhe emrat e personave tëpërffshirë.

Vijon

4 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.