Rama, me vogëlushët që “fluturuan” nga dritarja: Bëhuni të zotë, që të mos ju njohë bota vetëm prej Ronaldos

Kryeministri Rama vizitoi sot familjen e Alesios, 10-vjeçari që u hodh nga dritarja për ti shpëtuar tërmetit.

Sot, familja e tij hyri në shtëpi të re dhe nesër, ai do të kthehet në bankat e shkollës. Kryeministri i siguroi një bursë mujore prej 150 mijë lekësh për të blerë libra dhe sende të tjera që i duhen. Por nuk harroi ti japë një këshillë të vlefshme për jetën.

“Po morët nota të mira vijnë të tjera, po nuk morët nota të mira nuk vijnë. Bëhuni të zotët e vetes që t’ju njohë bota për atë që jeni ju, jo prej Ronaldos”, u shpreh kryeminstri.

Disa ditë më parë, Rama i premtoi Alesios se do ta shoqërojë në ditën e parë të shkollës.

Pas tërmetit të 26 nëntorit, kryeministri Rama i ktheu buzëqeshjen vogëlushëve Aurel Lala dhe Alesio Cakoni që i mbijetuan lëkundjeve të forta.

Sapo dolën nga spitali, kreu i qeverisë i dërgoi në Romë dhe u siguroi takim me idhujt e futbollit, Ronaldo dhe Bufon. Nga tragjedia e 26 nëntorit, Alesio Cakoni humbi babanë dhe motrën. Ai ia doli të mbijetonte pasi u hodh nga kati i pestë i pallatit për të shpëtuar në momentin që ra tërmeti dhe sot fatmirësisht gëzon shëndet të plotë.

16 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.