Banoret e Postribes ne Shkoder kane dale ne nje proteste kete te shtune. Shkak eshte bere rruga e sapo asfaltuar projekt i Bashkise Shkoder. Ajo paraqet mungese standartesh dhe cilesi te dobet aq sa shtresat e saj hiqen me duar.

Banoret e konsiderojne kete nje abuzim te firmes dhe kerkojne qe bashkia te mos e marre ne dorezim derisa te behet me cilesi.

Nga ana tjeter vetem nje dite me pare Bashkia Shkoder permes administratorit te zones Altin Shabaj pranoi problematiken dhe tha se nuk do ta marre ne dorezim rrugen pa plotesuar standartet.