Ma datë 19 Dhjetor shkrihet me betimin e 8 anëtarëve të SPAK, shkrihet edhe Prokuroria e Krimeve të Rënda ndërkohë Faxweb.al ka mësuar edhe disa nga emrat e prokurorëve si dhe detyrat e reja që do të marrin.

Transferimi i prokurorëve që aktualisht janë të emëruar në Prokurorinë e Shkallës së Parë për Krime të Rënda dhe Prokurorinë e Apelit për Krime të Rënda, si rezultat i mbylljes së këtyre prokurorive, do të transferohen në prokurori të tjera të juridiksionit të përgjithshëm.

Transferohen në Prokurorinë e Shkallës së Parë Tiranë

Arens Çela, Blerim Tominaj, Doloreza Musabelliu, Elisabeta Imeraj, Manjola Kajana, Vladimir Mara, Sonila Muhametaj, Pranvera Pustina

Transferohet në Prokurorinë e Apelit Tiranë

Artan Bajrami

Perparim Kulluri transferohet në Prokurorinë e Shkallës së Parë Shkodër.

Eugen Beci transferohet në Prokurorinë e Shkallës së Parë Korçë