Mësuesit nesër futen të gjithë në grevë, zbulohet kërkesa që kanë ndaj institucioneve

Të gjitha universitetet, shkollat, e çerdhet në Kosovë të premten do të hyjnë në një grevë 2-orëshe.

Këshilli Drejtues i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Republikës së Kosovës, SBASHK, e bëri njoftimin duke përmendur kërkesën drejtuar institucioneve që të punësuarit në arsim dhe gjithë të tjerët, rrogën e dhjetorit ta marrin bazuar në Ligjin e pagave.

Greva dyorëshe në arsim përshkruhet nga nismëtarët e saj si alarmi i fundit që bie, dhe kushdo që punon për të zhgënjyer punëtorët e arsimit, shëndetësisë dhe të policisë së Kosovës duhet ta dijë se do të përballet me reagimet shumë më radikale të kësaj sindikate.

Sindikata e arsimit në Kosovë ka ndërmarrë edhe aksione të tjera të ngjashme më herët gjatë këtij viti. Ankesat e mëhershme të Jasharajt lidheshin me faktin që kishte sipas tij buxhet për rritjen e rrogave të Qeverisë dhe shtresave të tjera, por jo edhe për mësimdhënësit.

18 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.