Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj po zhvillon një takim me ambasadorët e BE në vendin tonë.

Mësohet se në zyrën e Lleshajt ka mbërritur ambasadori i BE, Luigi Soreca, e ngarkuara me punë e SHBA-së, Leyla Moses Ones,

si dhe ambasadori i Britanisë së MadheDuncan Norman .