VIDEO/ Ja si u nxor nga gremina, efektivi i Reneas, po te mos ishin banorët ai do të…

eetimes publikon pamjet e nxjerrjes se efektivit te Reneas, Bledar Beluli, i cili ra në greminë pranë Malit të Zorgjit në zonën e Dukagjinit në Qarkun e Shkodrës.

Me litarë, me një barrelë të improvizuar nga banorët dhe në vështirësi të mëdha, banorët e zonës dhe punonjësit e Administratës së Zonave të mbrojtura janë heronjt e shpëtimit të 30 vjecarit Bledar Beluli.

Në pamje, dallohen qartë se askush tjetër përvec banorëve të zonës dhe punonjësve të ADZM nuk i ka ardhur në ndihmë 30 vjecarit i cili ishte në luftë me jetën.

Fatmirësisht pas apelit në media ka mbërritur edhe helikopteri i Ministrisë së Mbrotjes, megjithatë atë që nuk e bën shteti e bën humanizmi i njerëzve të kësaj zone / eetimes/

41 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.