Vit pas viti ajo që bie në sy janë zbukurimet e dy kryeqyteteve si Prishtina dhe Tirana, pavarësisht sesa atmosferë krijoehet edhe në qyetete periferike apo në fshatra.

Së fundmi përmes disa fotove do iu tregojmë edhe zbukurimet e bëra për një fshat në afërsi të Gjakovës.

Është pikërisht fshati Pjeshtëran, ku magjia e festave i ka dhënë jetë gjithçkaje, kjo e bërë traditë tashmë për çdo vit.