Gjesti i pazakontë i burrit, shërben si karrige për gruan e tij shtatzënë

Një burrë në Kinë, ka bërë një gjest të jashtëzakonshëm. Sipas fotove të publikuara nga mediat vendase se burri është ulur dhe ka shërbyer si karrige për gruan e tij shtatzëne, e cila ishte duke pritur në radhë për të kryer një vizitë në spital.

Siç shihet gruaja shtatzënë, pas pritjes së gjatë nuk ka dutuar dot më dhe ka kërkuar të ulet. Duke qenë se nuk kishte asnjë karrige aty afër, burri që është bërë karrige për të.

Gruaja shikohet që mbahet dhe në murin ngjitur për të ruajtur ekuilibrin, por ajo që bën përshtypje është që personat që ndodheshin në anë të tyre duke pritur të ulur në karrige nuk ia liruan vendin.

19 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.