Rama kritikon sërish Veliajn: Ku është rrjeta e koshit? Si mund të luhet basketboll kështu? (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka qenë sot në shkollën “Ismail Qemali”, e cila kishte pësuar disa dëmtime nga tërmeti. Gjatë vizitës Rama ishte i shoqëruar nga Erion Veliaj, por sërish nuk ka lënë rast për ta kritikuar.

Kreu i Qeverisë dhe kreu i Bashkisë Tiranë, shkuan dhe në fushat e basketbollit, por Rama aty ka parë që tek koshat e basketbollit mungonin rrjetat. Kryeministri i ka kërkuar Veliajt dhe drejtorëshës që nëse të vendosej rrjeta dhe t’ia nisnin me foto.

Rama: Pse nuk ka rrjet, pse e kemi lënë pa rrjet? Do i vësh rrjetën koshit?

Drejtoresha: Vetëm vajzat me rrjet.

Rama: Po pse vetëm vajzat me rrjet?

Drejtoresha: Sepse gruaja është çik më… ju basketbollistët jeni pak më…

Veliaj: O çuna hajde të bëjmë një përshëndetje në një basketbollist.

Rama i drejtohet Veliajt: Ore vendosi rrjetën koshit.

Veliaj: Fillove tani? (Qeshin të dy)

Rama: Rrjetën koshit. Kush merret me këtë punë? Kush merret me këtë punë?

Veliaj u drejtohet nxënësve: Do takoheni me një basketbollist të famshëm.

Rama- nxënësve: Ore si pranoni të luani basketboll pa rrjetë.

Drejtoresha: Do e rikuperojmë që sot

Rama: Rrjetën sot! Ore nesër në mëngjes më çoni foton që është vendosur rrjeta.

Kryeministri Edi Rama ditët e fundit i ka bërë kritika Erion Veliajt për punën e tij në qytet. Në disa dalje për mediat Rama i ka thënë Veliajt se duhet të lyente shkallët e pallatit në Shkozë. Ndërsa sot ka parë në një pallat tjetër se shkallët dhe muret ishin në rregull. Po sot Rama ka zbuluar se në shkollën “Ismail Qemali”, mungonte rrjeta e koshit të basketbollit për djemtë.

19 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.