Të paktën 72 persona janë vra.rë nga ushtria serbo malazese në vitin 1919.

Ato u vrane pabesisht teksa u moren nga shtepite e tyre, ne nje kohe e cila nuk ishte kohe lufte duke i gjetur te papergatitur per kete kurth, i cili vulosi me gja.k historine renqethese te kesaj zone te njohur per bese e burreri.

Ne 100 vjetorin e ngjarjes u vendos nje memorial iniciative e Luk Junçaj e mbeshtetur nga familjare dhe pasardhes te viktimave, me qellim mos lenien ne harrese te kesaj masakre.

Ai tha se jane shenuar 31 emra por viktimat kane qene me shume. Ato deri sot nuk kishin nje varr as nje pllake te varri , por tani e tutje Hoti dhe gjithe Malesia e Madhe i nderon permes ketij memoriali.