I pranishëm në 100 vjetorin e Masakres se Hotit ishte edhe përfaqësuesi I komunës shqiptare në Malin e Zi Nikollë Camaj I cili u shpreh se është koha që Serbia të kërkojë falje ndaj masakrës së Hotit por edhe shumë veprimeve të tjera të padrejta të serbëve ndaj shqiptarëve

Nese duan fqinjesi te mire me Malazezet dhe Serbet duhet te kthejne syte nga e kaluara dhe te kerkojne falje per krimet monstruoze qe jane te ngjashme me ato ndaj Izraeliteve.

Ai solli ne kujtese deklaratat e Angela Merkel e cila e ka pranuar boterisht se i vjen turp nga genocidi nazist ndaj popullsise Hebre. Ndaj ai tha qe edhe Serbet e Malazezet eshte koha te kerkojne falje.