Kryeministri shqiptar Edi Rama me anë të një postimi në Twitter ka reaguar pas deklaratave të presidentit serb Aleksandar Vuçiç që tha për mediat serbe se Masakra e Reçakut është mashtrim duke shtuar se do të përsërisë çdo ditë se ky është një krim i fabrikuar.

Aleksandar Vuçiç si mundet që dikush akoma të mohojë në ditët e sotme një krim të tmerrshëm të luftuar të dokumentuar mirë! Pse është kaq e vështirë të kuptohet që aq sa Serbia do të jetojë në mohimin e realitetit të qartë kristal të Kosovës, fantazmat e së kaluarës do të vazhdojnë të minojnë rrugën e Serbisë drejt së ardhmes!Shokë atje! Lëviz!

Lërini të vdekurit të varrosin të vdekurit” dhe le të bëjmë atë që supozojmë të gjithë: Ndërtoni paqe dhe prosperitet për të gjithë fëmijët tanë dhe filloni ta bëni rajonin tonë një model roli!- shkruan Rama.