Kryeministri Edi Rama nga foltorja e Kuvendit ka sulmuar dhe ironizuar deputetët e opozitës së re.

Rama u ka thënë deputetëve të opozitës së rese janë gërmadha dhe shumica prej tyre nuk dinë të flasim. Po ashtu kreu i qeverisë shtoi se janë pasoja e tërmetit të opozitës.

Po pati mundësi këto muhabetet e rrugës i lini jashtë këtij vendi. Mos hajdeni këtu edhe të na bëni si më të zotë se ata. Se nuk jeni më të zotë se ata. Shumica prej jush nuk dinë të flasin.

Shumica prej jush kanë problem me vendosjen e kallëzuesit në vendin e duhur. Ju jeni pasojat e tërmetit të opozitës. Ra opozita, gërmadhat jeni ju.

Mbajeni me nderë këtë karrige në Parlament, shtrëngojeni dhe mbajeni me nderë, mos u bëni më keq se ata që ikën, se ata flisnin më mirë se ju. Mos hajdeni këtu të thoni vodhi, s’vodhi, u shpreh ndër të tjera Rama.