Për Prel dhe Marie Djaloshin duket se është përsëritur historia. Deri në vitin 1979, familja jetonte në Dukagjin, por tërmeti i atij viti që tronditi Shkodrën, bëri që shtëpia e tyre të kthehej në të pabanueshme.

Ata u zhvendosën në fshatin Shkallë, ndërsa lëkundjet e forta të 26 nëntorit të këtij viti e shkatërruan banesën e tyre. Ata kanë treguar për ‘ABC News’ se që nga një tërmet në 2018, shtëpia kishte marrë disa krisje, ndërsa e marta që lamë pas solli dëme masive, duke i lënë në qiell të hapur.

Prel dhe Marie tashmë jetojnë në një çadër të vendosur pranë shtëpisë së tyre, teksa shpresojnë se së shpejti do të gjendet një zgjidhje për t’u rikthyer brenda në banesë.