Fotografi Arian Mavriqi nuk ka të ndalur. Ai sjell mrekulli nga gjithandej Kosovës

Fotografi Arian Mavriqi nuk ka të ndalur.
Ai vazhdimisht sjellë mrekulli nga gjithandej Kosovës.
Kësaj radhe ja çfarë shkruan për këtë fotografi.
Kjo fotografi mbetet fotografia ime ma e preferuar deri me sot. Nëse fokusoheni në shpindën e Drerit ju do të vëreni nje zog të llojit Trishtili i Madh, i cili qëndron lirshëm duke qenë i sigurtë dhe duke mos ndje frikë nga një krijesë dhjetra herë më e madhe se ai. Kjo na bënë të meditojmë thellë rreth bashkëpunimit që kanë kafshët dhe shpezët ndërmjet veti. Nuk është ky i vetmi rast kur kemi bashkëpunim ndërmjet kafshëve dhe shpezëve, sidomos kjo dukuri vërehet më së shumti në Safari.
Fotografia është shkrepur në malet e Kosovës -Arian Mavriqi

19 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.