Rama tregon buxhetin për dëmet e tërm.etit

Kryeminstri Edi Rama bëri me dije në Kuvend buxhetin akorduar për dëmet e tërmetit.

“Dëshiroj që të theksoj disas gjëra, së pari buxheti angazhon një fond afro 20 miliard lekë prej të cilave, 13 miliard janë lekë si transfertë nga të ardhurat buxhetore dhe 7 miliard janë të ardhura nga donacionet e ndryshme. Por e gjithë kjo ëshë fillestare”, tha Rama.

Vijon…

6 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.