Mamurrasi, ishte një prej qyteteve të prekur nga tërmeti i 26 nëntorit, pasi me dhjetra banesa rezultuan të pabanueshme, ndërsa 70 banorë janë strehuar në cadra.Ramiz Vokshi tregon, se prej 8 vitesh jeton në Kanada dhe para pak kohësh ka humbur gjysmën e familjes një aksident automobilistik. Ai thotë, se e ka përjetuar një “tërmet” në jetë ndaj bashkë me familjarët, Asim dhe Blerta Vokshi, ka blerë për qyetarët e Mamurrasit një autoambulancë dhuratë.Drejtoresha e Qendrës Shëndetësore Mamurras, Anila Lleshi,e falenderoi Ramizin, të cilit i dhuruan lule dhe një certifikatë në shenjë mirënjohjeje.Por ky kontribut nuk është pritur mirë nga Prefekti i Lezhës, Gjok Jaku, i cili i ka shkuar një mesazh Ramizit, ku thotë, se autoambulanca është dhuratë e Qeverisë Kanadeze për popullin shqiptar, e jo për taksi, ndaj duhet t’i cohej atij e jo Qendrës Shëndetësore.I prekur dhe i keqardhur Ramiz Vokshi tregon cekun e blerjes së kësaj pajisjeje dhe gjithë dokumentacionin shoqërues.