Lindita Metaliaj i kerkoi Sander Lleshajt aktekspertimin ne lidhje me pallatin 12 katesh ne Lezhe per te cilin shprehet, pa qene vete specialist i fushes me fjale dhe jo dokumentacion zyrtar, se eshte i sigurt.

Debatova me Sander Lleshaj para pak momentesh dhe i kerkova qe fjalet per sigurine e pallatit 12 katesh ne Lezhe t’i shoqeroje me akt eskpertimi jo me fjale. Ne emer te qytetareve, te lenduar dje, nga gjuha arrogante dhe kriminale e Ministrit te Brendshem, i kerkova te beje nje ndjese publike.
Nuk pres qe nje individ qe eshte bere lolo e gastorit te surrelit t’u kerkonte falje shqiptareve dhe lezhjaneve per sjelljen e denueshme moralisht dhe ligjerisht.

vIDEO

Debatova me Sander Lleshaj para pak momentesh dhe i kerkova qe fjalet per sigurine e pallatit 12 katesh ne Lezhe t’i…

Posted by Lindita Metaliaj on Wednesday, December 4, 2019