Dy lëkundje të reja tërmeti janë regjistruar në vend, ndërsa epiqënder këtë herë nuk ka qenë më Durrësi.

Lëkundjet janë ndjerë rreth orës 11:51 me magnitudë, përkatësisht 3.4 dhe 3.5 righter, ndërsa epiqendër e tyre është Vlora.

Whatsapp Image 2019 12 03 At 11.09.01 Am