Reshjet e para per kete vit. Pamje pergjate aksit Qafe Mali- Fierze, trashesia momentalisht mberrin ne 10 cm.

Paralelisht me renien, punohet per pastrimin e saj dhe hedhjen e kripes. Ftohen te gjithe udhetaret te tregojne kujdesin e duhur dhe te respektojne rregullat e qarkullimit.

Image may contain: tree, snow, sky, outdoor and nature
Image may contain: tree, sky, outdoor and nature