Dje në qytetin e Shkodrës është hapur galeria më e re e qytetit. Në promovim është hapur edhe një ekspozitë e përbashkët e 18 fotografëve nga e gjithë hapësira shqiptare dhe diaspora. Artistja shkodrane Rozafa Shpuza, shtëpinë e prindërve të saj, të cilët nuk jetojnë, e kthehu në një galeri arti.

Me iniciativën e Rozafa Shpuzës fotografitë e ekspozitës do të dalin në shitje për t’iu bashkangjitur solidaritetit për të prekurit nga tërmeti.

L'immagine può contenere: 7 persone, tra cui Iden Temali e Rozafa Shpuza, persone che sorridono, persone in piedi, barba e spazio al chiuso
L'immagine può contenere: 2 persone
L'immagine può contenere: 3 persone, tra cui Rozafa Shpuza, persone che sorridono, persone in piedi