S’është barcaletë, kryebashkiaku i PS me të ardhura miliona euro: I thashë babës që për tërmetin të japë gjysmën e pensionit

Nëse e njihni emrin e Mark Babanit, padyshim që jeni në listën e atyre personave që ndiqni mirë politik, dhe e dini se ai u lakua për ligjin e dekriminalizimit, dhe akuzat e opozitës se ka fshehur dënime të marra në Itali.

Për banorët që jetojnë pranë Vaut të Dejës, Babani është një nga biznesmenët më të kamur të zonës, mefitime që llogariten deri në miliona euro në vit.

E megjithatë, i prekur nga situata e tërmetit në vend, ai ka deklaruar se ka kërkuar që në ndihmë të banorëve të prekur babai i tij të dhurojë gjysmën e pensionit.

Ndoshta kemi dëgjuar se bamirësia nuk është detyrim, dhe as nuk reklamohet, por këto rrëzohen të gjitha poshtë, teksa sheh vendosmërinë e Babanit, që ia doli me babanë e tij.

Vetë kryebashkiaku nga ana tjetër nuk ka bërë të ditur se sa ka qenë ndihma që ai ka dhënë në drejtim të qytetarëve, i rëndësishëm është pensioni i babait…

(E.K/Faxweb.al)

17 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.