Heronjte e heshtur! ??????
Ky eshte Gjovalini nga Zadrima, qe nuk pushoi asnje sekonde per 72 ore ne mes te rrenojave!


Askush nuk ua di hallet zjarrefiksave shqiptare, me rroga mizerabel, me kushte pune si ne mesjete ( I pate si erdhen vellezerit tane nga Kosova me paisje moderne) dhe luftuan me mish e me shpirt, per 72 ore pa pushim per te shpetuar jetet e fatkeqeve brenda rrenojave!


Faleminderit Forcat Shqiptare te Zjarrfikeses! ??

Image may contain: one or more people, people standing, hat and outdoor