“Miss Serbia” e cila u bë e famshme kur bëri shqiponjën me duart do të japë ndihm për vendin e prekur nga tërmeti. Irina Jovanka pushtoi mediat shqiptare dhe serbe pas veprimit që bëri në “Miss Freedom of the World” të mbajtur në Kosovë. Ajo do të niset nga Viena për në Durrës për të ndihmuar banorët.

Nëse dikush do të donte të dërgonte rroba, batanije apo ngrohëse për të prekurit nga tërmeti, do të jetë e mundur nesër, vendin ua bëj të ditur, më kontaktoni”, ka shkruar ajo në njoftimin e bërë në Instagram.