Një tjetër lëkundje sizmike ka goditur sot Shqipërinë në orën 15:45. Lëkundja ka qenë e shkallës 5.6 rihter dhe është ndjerë në shumë qytete të vendin. Epiqendra e kësaj lëkundje ka qenë në detin Adriatik, me thellësi rreth 2 km.

Vijon…