Këta binjakë erdhën sot në jetë, në maternitetin “Koço Gliozheni”, 20 minuta pas tërmetit më të fuqishëm që goditi vendin në 50 vitet e fundit. Mjekja Anika N. Dokle tha për Euronews Albania se në godinën e maternitetit janë regjistruar dëme si pasojë e goditjeve dhe se në 24 orët e fundit, në këtë maternitet kanë ardhur në jetë plot 17 fëmijë. Ajo sqaroi se pavarësisht panikut në sallat e operacionit, personeli i mjekëve ka qëndruar në krye të detyrës. Pamjet: Anika Dokle

Këta binjakë erdhën sot në jetë, në maternitetin "Koço Gliozheni", 20 minuta pas tërmetit më të fuqishëm që goditi vendin në 50 vitet e fundit. Mjekja Anika N. Dokle tha për Euronews Albania se në godinën e maternitetit janë regjistruar dëme si pasojë e goditjeve dhe se në 24 orët e fundit, në këtë maternitet kanë ardhur në jetë plot 17 fëmijë. Ajo sqaroi se pavarësisht panikut në sallat e operacionit, personeli i mjekëve ka qëndruar në krye të detyrës. Pamjet: Anika Dokle

Posted by Euronews Albania on Tuesday, November 26, 2019