Efektivet e Policise se Shkodres kane dhene shembullin model te sjelljes ndaj turisteve te huaj.

Ne rrjetet sociale qarkullon nje video ku shkruhet :

Policia juaj është fantastike, më than nje grup turistash spanjoll.
Për shkak se GPS nuk na funksiononte mir, në një kryqzim hym gabimisht në senc të gabuar, një patrullë e policise ndezi dritat dhe na bëri me shenj të ndalojmë, e pan se ishim të huaj dhe na qetsuan duke na kërkuar ku donim të shkonim.

Na kërkuan adresen dhe na than ti ndiçnim.

Na përcollen deri në destinacion duke na uruar pushime të bukura në shqipëri.

Një gjest si ky neser tregohet në vendin e tyre dhe na bën të ndihemi krenar.
Bravo Komisariati I Policise Shkoder Policia e Shtetit Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër