Shkodra dhe Shqipëria nuk pranojnë të jenë peng i krimit që po i vjedh çdo ditë. Shqiptarët janë dëshmitarë të çdo afere korruptive, abuzimi dhe mashtrimi nga organizata kriminale që quhet “Rilindje”.

Shkodranët e dinë të vërtetën e trishtë të vjedhjes së votës së lirë dhe të çdo abuzimi që sot ka prekur edhe Bashkinë e Shkodrës. Sot të gjithë bashkë, u njohëm me këto të vërteta që i pohojnë qytetarët e ndershëm të Shkodrës, ato që sakrifikojnë çdo ditë për t’i bërë ballë varfërisë së ulur këmbëkryq.

Shkodranët do të jenë aty, më 11 Korrik ora 20:00, për të drejtat e tyre, për votën e lirë, për një Shqipëri pa kriminelë dhe grabitës të shpresës, e të ardhmes së fëmijëve të tyre.

Të bashkuar në betejë ???? #osotokurrë????????#protestë11Korrik ???? 20:00????Kryeministria