Prokuroria e Pergjithshme nis verifikimin për Kryebashkiakun e Malësise se Madhe, Tonin Marinaj.Burime prane Kuvendit kane siguruar shkresen qe Prokuroria e Pergjithshme i ka derguar KQZ-se, dhe per dijeni Kuvendit te Shqiperise.

Kujtojmë se grupi Parlamentar i Partisë Demokratike i ka dërguar dy ditë më parë një kërkesë zyrtare Prokurorit të Përgjithshëm për verifikimin sipas ligjit të dekriminalizimit të Kryetarit të Bashkisë Malësi e Madhe Tonin Marinaj.


Marinaj akuzohet nga Prokuroria e Antimafias Italiane si drejtues i një organizatë kriminale të trafikut ndërkombëtar të drogës.