Qeveria e hajdutërisë i bën moral deputetëve të opozitës???

Pasi vodhën paratë publike Ai bashkë me shokun e tij të ngushtë Beqjan e shëndetësisë ju turrën e përlanë dhe fondet e BE-së.

Po çfarë morali kanë kta ti tregojnë rregullat deputetëve të opozitës që janë votuar jo si hajdutët e tij që pasi vodhën ku mundën “ndricojnë” në zgjedhje si blerës votash me paratë publike të hajduterisë së oborrit të Edit.