Deputetja e Shkodrës, Edona Bilali ka ndermarre nje nisëm të veçantë, 0 taksa për pensionistët e vetepunesuar.

Në një postim ne rrjetet sociale ajo tregon me shume detaje rreth kesaj nisme

Postimi:

Sërish për nismën e ndërmarrë nga unë pas një seri konsultimesh me një target grup shumë të veçantë: pensionistët e vetëpunësuar të vetëm. 0 taksa (duke konsideruar qarkullimin vjetor dhe 0 tarifa lokale, diskutova në Klan News me ivakalemi

https://www.facebook.com/share/r/Y9AYuqgB4Xh3zgfX/?mibextid=WC7FNe