Kryetari i Bashkise Shkoder, Benet Beci, ne nje postim ne rrjetet sociale ka ftuar te gjithe te rinjte qe te kontribuojne per Shkodren.

Të dashur të rinj, kemi nevojë për zërin tuaj!- kjo eshte ftesa qe kryebashkiaku Benet Beci ka bere per te rinjte qe nepermjet Keshillit Vendor Rinor te jene pjese e vendimmarrjes per qytetin, per bashkine e tyre.

Postimi :

Të dashur të rinj, kemi nevojë për zërin tuaj!
Përmes Këshilli Vendor Rinor Shkodër ju keni mundësinë të kontribuoni për një të tashme e të ardhme më të mirë.
Regjistrohuni dhe bëhuni pjesë e tij duke plotësuar formularin në linkun:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSff9LrbWguWmo…/viewform
#mëshumëtërinjmëshumëndryshim