“Çorba e prishur që kërkon të injektojë helm”.

Një thënie e urtë popullore thotë: “Pema që ka kokrra gjuhet”. Në rastin konkret u ka mbetur “çiftja thatë” se baroti si dhe radhët e tjera edhe këtë herë do u “dalin i lagur”. E në vazhdimin e kësaj “historie paradhomash” ku është gatuar kjo “çorbë e prishur” mendojnë se “duke servirur një lugë nga kjo çorbë” mund të “injektojë helm” për të “ngjizur” tek një personalitet me integritet moral personal e familjarë, politik si përfaqësues i subjektit qeverisës dhe pushtetarë me tre mandate (nga 2015 e në vazhdim) si përfaqësues i komunitetit malësorë në drejtim të institucionit vendorë Bashkia Malësi e Madhe. Ashtu siç jam i bindur se pas kësaj “rrokupije duarsh të mpita” do jetë suksesi tjetër i radhës për Kryetarin e Bashkisë Tonin Marinaj duke qënë kudo e kurdo edhe më motivues për punë më të mira në të ardhmen duke dhënë frytet e veta në zgjedhjet parlamentare të vitit që vjen 2025.
#Me_Tonin_Marinaj_vetëm_përpara➡️sepse për të e për të gjithë ne, #Malësia_e_Madhe është e do të jetë kurdoherë e para????????????????.