Kryeministri Edi Rama ka reaguar për herë të parë në lidhje me megaskandalin që ndodhte tek Onkologjiku, i zbuluar vetëm pak ditë më parë.


Në një takim me drejtuesit e shërbimeve në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, ai e ka konsideruar atë që ndodhte në atë spital, si krim kundër njerëzimit dhe njerëzores.

Kreu i qeverisë shtoi se mjekët e përdorën uniformën më delikate të shtetit si maskat e bandave për të nxjerrë para me gjakun e ilaçet e të sëmurëve.