Një ditë plot diell dhe lajme të mira në Theth, zemrën e Alpeve tona.

*200 banorë morën në dorë certifikatën e pronësisë nga Kryeministri Edi Rama premtuar para pak javësh.

*U diskutua vijimi me ritëm të shpejtë i rrugës së Dukagjinit.
*Prezantuam projektin për qendrën e Thethit
*Kryeministri Rama premtoi ndërtimin e rrugës së Komanit.

Me Kryeministrin Edi Rama, Ministren Mirela Kumbaro Furxhi , Drejtoreshën e Kadastrës Dallandyshe Bici dhe Drejtorin e Fondi Shqiptar i Zhvillimit/ Albanian Development Fund Dritan Agolli prezantuam një sërë lehtësish dhe mbështetjesh nga qeveria për nxitjen e mëtejshme të turizmit malor,
Ditë shumë të mira përpara për Thethin e të gjithë bashkinë Shkodër.

?