Ditën e sotme Prokuroria e Tiranës sekuestroi pasuri me vlerë 50 milionë euro në pronësi të Kristian, Drilona dhe Ender Boçit, si dhe të disa personave të tjerë. Çifti i bashkëshortëve Kristian dhe Drilona Boçi janë të njohur në mediat sociale për jetën e tyre të luksit.

Çifti ekspozon shpesh makinat luksoze apo pushimet në vendet më të shtrenjta. Gjthashtu Boçi shpesh shfaq anën e tij familjare në videot e rrjeteve sociale ku poston prindërit dhe familjen e tij.


Një tjetër anë e biznesmenit është edhe ajo bamirëse, ku reflektohet në disa video ku Boçi tregon histori të ndryshme njerëzish të sëmurë dhe se si arrin ti ndihmojë me para për operacione.

FOTO/ "Zoti e bekoftë vendin tim, për sa jetoj do bëj

postimi i Boçit

Menjëherë pas lajmit, Kristian Boçi bëri një reagim në rrjetet sociale duke thënë se nuk i ka hyrë në hak vendit të tij as me tendera dhe as krime apo poste. Boçi shprehet se sa të jetojë do të bëjë vetëm mirë.


Prokuroria e Tiranës dyshon se në këtë skemë janë përfshirë edhe bashkëshortet e personave në fjalë. Boçi rezulton i dënuar për drogë në Belgjikë dhe teksa kishte krijuar një shoqëri tregtare mes të cilës pastronte para.

Sipas prokurorisë, personat në fjalë kanë kryer veprën penale “Pastrimi i produkteve të veprës penale ose veprimtarisë kriminale” e kryer në bashkëpunim.