Mes dy shkodranëve artist, Nikolin Lucin dhe Gjergj Spathari . “Ajo që ban dhe që ndjen âsht ajo që duhet”

Nuk e gjen askund përveç këtu, fjalë të tyne si tingull, e vlerësimin e tyne si ajër! Falemnders që janë e që mbajnë gjallë qytetarinë e çmuar të qytetit tonë.