Gazetarja dhe anetarja e Keshillit Bashkiak ne Shkoder, Alma Mehmetaj, ka ndryshuar status dhe fotot e dasmës së saj janë madhështore. Në to shihet ajo dhe bashkëshorti i saj Bepi.

Alma Mehmetaj për vite me radhë ka realizuar emisione të shumta televizive dhe radiofonike duke u shquar për elokuencën dhe paraqitjen ndërsa ka mbajtur për disa kohë edhe pozicione drejtuese në Radio Motiv. Në karrierën e saj numëron edhe spektakle të ndryshme të prezantuara plot pasion.

Aktualisht figura e njohur e ekranit ushtron kontributin e saj si këshilltare e PS në Këshillin Bashkiak të Shkodrës duke ngritur zërin për problematika dhe çështje që shqetësojnë qytetin dhe duke u bërë “zëri” i tyre.

eetimes i uron çiftit të ri, jete te lumtur!