Prokuroria e Posaçme Antikorrupsion i ka përcjellë Ministrisë së Drejtësisë kërkesën dhe dosjen për ekstradimin e Durim Bamit.

Gazetarja e Top Channel, Anila Hoxha tha se shkresat janë administruar ditën e martë.

Megjithatë nuk është e sigurt nëse Durim Bami do të ekstradohet apo jo sepse praktikat e mëparshme kanë dështuar./ Top Channel