eetimes ka siguruar momentin kur dy autorët e maskuar i afrohen banesës së policit në Shkodër.

Siç shuhet edhe në këto pamje, dy autorët janë të veshur me mushama she afrohen pranë banesës së efektivit të Rrugores, Kastriot Selimaj.

Makina ka qenë e parkuar në oborr dhe në video dallohet edhe kur një prej autorëve hipën mbi kangjella për të vëzhguar mirë zonën brenda shtëpisë.