Kërkesa nga ana e Shoqërisë së Ujësjellës Kanalizimeve për rritjen e çmimit të ujit të pijshëm në të gjitha bashkitë e Qarkut Shkodër është dëshmi e qartë e politikave të dështuara dhe abuzuese ndaj qytetarëve! Shumica e aksioneve të Shoqërisë së Ujësjellësit i takon qeverisë,ndaj ky hap duhet ndalur menjëherë. Janë qytetarët që vendosin jo kryeministri dhe zëvendësja e tij!

Qytetarët e Shkodrës nuk do paguajnë faturën e qeverisë së korrupsionit!

#shkodraepara
#nekrahteqytetareve